random-logo

Archive: Jan 2015

DSH // Tadeo (ES)


Posted on:

“Tahtimusiikkiväelle tarjoillaan taas pienen tauon jälkeen sitä ihteään, kun Deep Space Helsinki kutsuu vieraakseen Madridin sfääritekno-kaahailijan, Tadeon. Välimeren lumber-visionäärimme on maailmaa nähnyt ja kokenut lätyn pyörittäjä, joka julkaisee rytmillis-atmosfäärisiä töräytyksiään omien levy-yhtiöidensä lisäksi vaikkapa tietäjien arvostamilla Non Series- ja M_Rec LTD-lafkoilla. Näppärimmät tekno-esteetikot saattoivat myös havaita Jeff Millsin soittelevan Tadeo-sedän hengentuotoksia viimekertaisella Helsingin keikallaan, joten kunniavieraamme uskottavuuspisteet kelvannevat myös nk. skenen innokkaimmillekin tukareille. Espanjan Partajefe™ ei siis vähällä kotomaamme pakkasia säikähdä, vaan ottaa kainaloonsa levylaukun lisäksi Rolandin TR-909 mallisen rytmiperformaattorin, jolla maustaa dj-settinsä ns. nextille levelille, samalla kun Kutosen tanssilattian väki menettää viimeisetkin järjen rippeet meuhkatessaan teknopulssien tahdissa. Tämä mystisen mökälaatikon ja gruuvaavien teshno-raitojen ristisiitos takaa kaikille ratkiriemukkaat yhteenkuuluvuuden tunteet ja kosolti puhuttavaa viikoiksi etiäpäin. No johan nyt!”

pax pax

Leave a Comment

Darkroom 5Y


Posted on:

“Noin 7 vuotta sitten olin Tokiossa keikalla, kesken iltaa meni kaikki valot pimeäksi. Pimeys oli kiinnostava, pelottava, ahdistava ja mieltä kiihottava. Kun silmät rupesivat tunnin päästä tottumaan pimeyteen, soitin elämäni yhdestä parhaista keikoista koskaan.” -Lil Tony

Sieltä lähti idea Darkroomiiin, joka sai alkunsa Kuudennelta linjalta 5 vuotta sitten. Sen jälkeen konseptia on kopioitu ihan luvalla mm. Trouw klubille. Ihmisillä on turvallinen olo tanssia pimeässä siinä on jotain kiehtovaa ja vaaran tunnetta. Nimensä mukaisesti pikkaisen myös seksiä ilmassa. Pystyt keskittymään olelliseen eli musiikkiin.

Toivotamme kaikki tanssin ja teknon ystävät sydämmellisesti tervetulleiksi 5-vuotis synttäreille.

Ekat kaksi tuntia on halvat hinnat baarissa synttäreiden kunniaksi ja sisäänpääsy on ilmainen. Kannattaa tulla ajoissa, että mahtuu sisään ja ei menetä mitään Lil Tonyn 7 tunnin setistä.

Liput 6 euro (ilmainen 21-23:00)

DJ: LIL TONY 7 H

VISUALS: RANDOM DOCTORS & KLAUSTROFOBIA

pax pax

Leave a Comment